transp
transp
transp
transp
transp
transp
transp transp
FÖR RESENÄRER

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA EN RESEBYRÅ SOM ÄR MEDLEM I SRFOavsett om det rör sig om en semesterresa eller affärsresa är dina förväntningar högt ställda. Under resan vill du inte ta hand om praktiska problem. Ändå kan olyckan vara framme. Därför ska du alltid anlita en resebyrå som är medlem i Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen, SRF. Då kan du vara trygg.

Vi inom SRF ställer höga krav för att en resebyrå ska få bli medlem. Till exempel godkänner vi bara resebyråer med en sund ekonomi och som har erfaren och kompetent personal. Ett annat krav är att företaget har ställt den nödvändiga resegarantin. Vi ställer dessa krav för att du som resenär inte ska bli strandsatt om det oförutsedda inträffar.

Resebyråns SRF-medlemskap ger dig som resenär och kund en stor trygghet.

Väljer du billigt kan det bli riktigt dyrt.ATT TÄNKA PÅ INFÖR RESANI vänstermarginalen på denna sida finns länkar till sidor där du får råd om vad du bör tänka på, innan du ger dig ut på en resa.

UD har exempelvis en utmärkt app som du kan ladda ner i din telefon.

EU-kommissionen ger dig vägledning i olika frågor inför resan i "Sommaren är här - tips för en bekymmersfri semester". Där finner du också ett antal nyttiga länkar och appar.

SRF 2014-06-15
transp
transp
transp
Postadress:
Box 55545
102 04 STOCKHOLM

Besöksadress:
Sturegatan 11
(hörnet av Karlavägen)
Telefon:
08-762 68 60

Telefax:
08-762 69 48

E-post:
info@srf-org.se

Organisationsnummer:
Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen, 802015-0358
Svenska Resebyråföreningens Service AB, 556416-0728

Styrelsens säte:
Stockholm
transp
transp